طرز تهیه کباب تابه ای

خب این روزا که خونه موندیم، همه استعدادهای آشپزیمون شکوفا شده.

این هم طرز تهیه یک کباب تابه‌ای ساده و خوشمزه، که اتفاقا دوستان گیاهخوار و وگانمون هم میتونن درستش کنن (فقط اون قسمت گوشت چرخ‌کرده‌اش رو فاکتور بگیرن)

این مدل درست کردن کباب تابه‌ای برای وقتایی هم که فرصت بالاسر گاز موندن رو ندارین واقعا خوبه.
‌‌
ادویه اصلی = سماقِ فراواااااان
‌‌
امیدوارم لذت ببرین، نوش جان

خوشمزه و سالمدستور آشپزی

اشپزیپارادوکسپختوپزباپارادوکسغذاسالمغذای ایرانیغذای خوشمزهکباب تابه ایمجله انلاین پارادوکسهنرایرانی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *